Reinin Liha avasi oman verkkokauppansa

  Ajankohtaista

Artesaanitoimija Reinin Liha avasi oman verkkokauppansa lokakuun alussa.

Verkkokauppa on suunnattu Reinin Lihan pääasiakaskunnalle eli ravintoloille ja erilaisille ruokapalvelutarjoajille.

​”Verkkokaupan avaus on uuden ajan merkkipaalu Reinin Lihassa, samoin kuin yrityksemme brändiuudistus muutamia vuosia sitten. Verkkokaupan avulla haluamme erityisesti helpottaa myyntiä ja saada näin uutta asiakaskuntaa tuotteillemme. Ravintoloita palveleva erikoistukkumyynti on pitkään polkenut Suomessa hyvin perinteisillä urillaan, joten verkkokaupalla saamme etunojaa myös kilpailijoihimme nähden”, kertoo Reinin Lihan toimitusjohtaja Arto Pajukko.

Verkkokaupan myötä Reinin Lihan myyntiprosessia on tarkoitus digitalisoida yhä enemmän. Osa Reinin Lihan tuotteista on vuosia ollut saatavissa Kespron verkkokaupan valikoimista, josta Reinin Lihan tuotteita on voinut ostaa ympäri Suomen. Reinin Lihan omasta verkkokaupasta tuotteita löytyy 250 ja verkkokaupan toimitukset onnistuvat niin ikään ympäri Suomen.

”Valtaosa asiakkaistamme tilaa edelleen puhelimitse Reinin Lihan tuotteita. Tilauspuheluita tulee meille Reinin Lihaan päivittäin lähemmäs sata, mutta tarkoitus olisi ohjata asiakkaitamme yhä enemmän verkkokauppatilaamiseen”, kertoo Pajukko. ”Tärkein tavoitteemme on tuoda ratkaisuja asiakkaillemme, mikä tarkoittaa että asiakkaan kanssa neuvotellaan puhelimitse muustakin kuin itse tuotteen tilausprosessista tai hinnasta. Keskustelu tuotteen ominaisuuksista on erittäin tärkeässä roolissa. Siksi emme odota ravintoloiden tekemien puhelintilausten loppuvan käytännössä koskaan”, jatkaa Pajukko.

Yhteensä Reinin Lihalla on tuotteita 400 ja sen leikkaamo sijaitsee Helsingin Sörnäisten Teurastamon yritysalueella, josta myös verkkokaupan toimitukset tapahtuvat. Yritysalueen nimestä huolimatta Reinin Liha on nimenomaan leikkaamo, eli siellä ei teurasteta.

Reinin Lihan myyntitoimisto sijaitsee Sörnäisissä leikkaamon yhteydessä, joten toimistopöydän äärestä varsinaisen tuotteen luokse ominaisuuksia tarkistamaan on maksimissaan parisenkymmentä askelta.

Tällä hetkellä Reinin Lihan leikkaamolla valmistaudutaan jouluun ja leikkaamossa leikataan poroa seuraavat viikot ravintola-asiakkaiden tarpeisiin. Reinin Lihan päätuote ympäri vuoden on suomalainen karitsa.

Reinin Liha on toimii edelleen itsenäisenä lihan erikoistukkurina osana Kesproa.

Tutustu verkkokauppaamme tästä!

Uusimmat aiheet