Fast Food, Cafe ja Restaurant Helsingin Messukeskuksessa 22.-23.3.2023
Reinin Liha näkyi Helsingin messukeskuksen FFCR-tapahtumassa 22.-23.3.2023 Kespron osastolla, missä todellinen viestimme kesään ja nimenomaan fastfood -sektorille olivat peuraburgerit – jotakin uutta aina niin suosittuun kategoriaan. Tutustu myös smash-burgereihimme!
FFRC-tapahtuman Live Kitchen -alue messukeskuksen 1D käytävällä keskittyi mm. paikallisuuteen, uusiin tapoihin toimia, vastuullisuuteen, uusiin tuotteisiin ja teknologioihin. Reinin Liha on Suomessa karitsan markkinan johtaja ja karitsan paloittelu koko ruho hyödyntäen on vastuullista. Reinin Lihan artesaani Tomi Heiskanen paloitteli karitsan from head to tail ja myyntipäällikkö Tommi Puusniekka valmisti karitsasta Live-keittiön emännän Sirly Ylläsjärven kanssa ylikypsää karitsan niskaa.