Strategiamme ytimessä ovat korkea laatu ja käsityö

Valikoimissamme on yli 400 tuotetta karitsasta joulumakkaroihin. Päätuotteemme on suomalainen karitsa. Merkittävä osa Reinin karitsasta tulee saaristosta, missä ne laiduntavat luonnossa. Suosittelemme monipuolista karitsaa ympärivuotiseen käyttöön. Naudan burgerpihvit, määräpainopihvit, fileet ja jauhelihan, sekä Kaartilan tilan Mallaspossua, porot, hirvet, peurat ja riistalinnut saat kauttamme. Toimitamme myös leikkeleitä ja vaihtoehtoja lihapullille.

Osaavat lihanleikkaajat paloittelevat ruhot from head to tail. Juuri sopiviksi paloiksi mitään tuhlaamatta. Vastuullisuus ja tuoteturvallisuus ytimessä.

Mitä ikinä mieleesi juolahtaa, kysy ensin räätälöintimahdollisuuksiamme

Asiakkaamme kaikkialla Suomessa arvostavat laatua. Pidämme erityistä huolta tuotannon sujuvuudesta ja kokemuksesta, meillä on leikkaajina vain todellisia liha-alan ammattilaisia.

Palvelemme sähköisesti sekä puhelimitse Kespron ja K-ryhmän kanavissa. Logistiikkamme on valtakunnallista.

Reinin Liha – laadulla on pitkät perinteet

Reini Passinen toimi lihamestarina Hakaniemen Hallissa jo 1950-luvulla, myös Hilja-vaimo oli mukana toiminnassa jo tuolloin. Perheyrityksenä Reinin Liha Oy toimi Hakaniemen Hallissa 1972 alkaen.

Suosio laadukkaan lihan hankintapaikkana on kasvoi tasaisesti. Erityisesti huippuravintolat löysivät Reinin Lihan ja food service -kauppaa ryhdyttiin kehittämään entistä asiakaslähtöisemmin jo 1988.

Erikoistukun korkealaatuiset tuotteet ovat myös pääosin suomalaisia. Kaartilan tilan Mallaspossu yksinmyynnissä.

Sukupolvenvaihdoksen myötä Hakaniemen Kauppahallista siirtyivät vastaamaan Irmeli Söderman ja Pirjo Passinen, kun taas Tukkutorilla sijaitsevan leikkaamon toiminnasta vastasi Kjell Söderman. Toiminta kehittyi edelleen ja laadukas maine kiiri.

Vuoden 2018 yrityskauppojen yhteydessä leikkaamon toiminnan vastuu siirtyi Patrick Södermanille, Hakaniemen hallin toiminnasta siirtyi vastaamaan Aku Lappalainen ja Reinin Lihan toimitusjohtajana aloitti Arto Pajukko.

Tätä nykyä Reinin Liha on osa Kesproa. Keskitymme palvelemaan asiakkaitamme tukkutorin myynnin kautta.

Toimimme yhteistyössä Kespron kanssa ja tuotteitamme saa kaikkialla Suomessa.

Tervetuloa asiakkaaksi!

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.