Strategiamme ytimessä ovat korkea laatu ja käsityö

Valikoimissamme on yli 400 tuotetta karitsasta joulumakkaroihin. Päätuotteemme on suomalainen karitsa. Merkittävä osa Reinin karitsasta tulee saaristosta, missä ne laiduntavat luonnossa. Suosittelemme monipuolista karitsaa ympärivuotiseen käyttöön. Naudan burgerpihvit, määräpainopihvit, fileet ja jauhelihan, sekä Kaartilan tilan Mallaspossua, porot, hirvet, peurat ja riistalinnut saat kauttamme.

Reinin Lihan the thing ovat osaajat lihanleikkaajamme. Meille tuotteet tulevat aina teurastamoilta kokonaisina ruhoina. Artesaanimme eli osaavat lihanleikkaajat paloittelevat ruhot from head to tail, juuri asiakkaillemme sopiviksi paloiksi mitään tuhlaamatta. Vastuullisuus ja tuoteturvallisuus ovat niin horeca- kuin kuluttaja-asiakkaidenkin arvoissa itsestäänselvyys näinä päivinä. Meillä Reinillä ne ovat brändimme ytimessä.

Mitä ikinä mieleesi juolahtaa, kysy ensin räätälöintimahdollisuuksiamme

Asiakkaamme kaikkialla Suomessa arvostavat laatua. Pidämme erityistä huolta tuotannon sujuvuudesta ja asiakas kokemuksesta. Meillä on leikkaajina vain todellisia liha-alan ammattilaisia.

Palvelemme sähköisesti sekä puhelimitse Kespron ja K-ryhmän kanavissa. Asiakkaamme ovat Suomen parhaita ravintoloita ja K-Kauppoja. Logistiikkamme on valtakunnallista.

Reinin Liha – laadulla on pitkät perinteet

Lihamestari Reini Passinen ja vaimonsa Hilja toimivat Hakaniemen Hallissa liha-alalla jo 1950-luvulla. Perheyrityksenä ja tunnettuna lihakauppana Reinin Liha Oy toimi Hakaniemen Hallissa 1972 alkaen.

Suosio laadukkaana lihan hankintapaikkana on kasvoi tasaisesti. Erityisesti huippuravintolat löysivät Reinin Lihan ja foodservice -kauppaa ryhdyttiin kehittämään entistä asiakaslähtöisemmin.

Erikoistukun korkealaatuiset tuotteet ovat myös pääosin suomalaisia. Kaartilan tilan Mallaspossu yksinmyynnissä.

Sukupolvenvaihdoksen myötä Hakaniemen Kauppahallista siirtyivät vastaamaan Irmeli Söderman ja Pirjo Passinen. Helsingin Tukkutorilla sijaitsevan leikkaamon toiminnasta vastasi Kjell Söderman. Toiminta kehittyi edelleen ja laadukas maine kiiri.

Vuonna 2018 Reinin Liha siirtyi osaksi Kesproa. Reinin Lihan brändi on nyttemmin kirkastettu ja varmistettu parhaaksi kehuttu –lupauksen toteutuminen. ”Keskitymme varmistamaan valtakunnallisesti asiakaslähtöisen toimintamme. Palvelemme asiakkaitamme Helsingin tukkutorin myynnin kautta yhteistyössä Kespron kanssa. Tuotteitamme saa kaikkialla Suomessa.” toteaa Reinin Lihan toimitusjohtaja Arto Pajukko.

Tervetuloa asiakkaaksi!

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.