Kespro erikoistukku tuo muutoksia tilaamisessa ja yhteyksissä

Arvoisa asiakkaamme,

Reinin Liha on nyt osa Kespron Erikoistukkua. Organisoidumme uudelleen loppuvuoden aikana, ja yhdistämme Kespron erikoistuotealueiden asiantuntijat yhden sateenvarjon alle nimellä Kespro Erikoistukku. Tämä mahdollistaa Teille entistä sujuvamman pääsyn hyödyntämään laajaa erikoistukkutuotteidemme ja palveluidemme valikoimaa.

Kespro Erikoistukun tuotteet ovat erikoiskäsitellyt- tai leikatut liha, kala, hedelmät- ja vihannekset, juomat, alkoholit, astiat sekä keittiötarvikkeet. Reinin Liha ja Kalatukku E. Eriksson jatkavat erityisosaamista ja räätälöintiä vaativien tuotteiden valmistusta, mutta näiden tuotteiden tilaaminen tapahtuu jatkossa Kespron verkkokaupasta – jatkossa sekä erikoiskäsiteltyjen että volyymituotteiden tilaaminen onnistuu saman verkkokaupan kautta!

 

Kespro erikoistukku

Muutoksia 4.11.2024 lähtien – toimi näin:

  • Reinin Lihan ja Kalatukku E. Erikssonin verkkokauppatilaukset tehdään 4.11. lähtien Kespron verkkokaupasta, josta tuotteet löytyvät tuotehaulla. Kokonaisvalikoima, tuotetiedot ja SAP-numerot säilyvät entisellään.
  • Reinin Lihan ja Kalatukku E. Erikssonin myyntipalvelut toimivat jatkossa osana Kespro Erikoistukun myyntipalvelua numerossa 010 532 4300. Myyntipalvelu palvelee
    4.11. lähtien arkisin klo 7:30–16:00.
  • Reinin Lihan ja Kalatukku E. Erikssonin toimitusrytmit siirtyvät Kespron toimitusrytmiin – tämä koskee pääasiassa Reinin ja Erikssonin pk-seudun asiakkuuksia. Uutta tilausrytmiä voit tarkastella Kespron verkkokaupassa ja tilauksesi sisältöä ja saapumisaikaa Toimitukset-palvelussa.

Kespro Erikoistukku luo Kesproon syvempää ja monipuolisempaa osaamista – jotta Te voisitte Kesprossa asuvaa tietotaitoa hyödyntämällä menestyä tulevaisuudessa entistäkin paremmin!

Ystävällisin terveisin,

Kespro Erikoistukun tiimi

Uusia tuulia Reinin Lihan johdossa

Reinin Lihan toimitusjohtaja Arto Pajukko on siirtynyt pois […]

Karitsa on tämänkin kesän grillihitti

Legendaarinen karitsanviulu on kaikkien perinteisten lampaansyöjien suosikki pitkään haudutettuna rosvopaistina. Aivan […]

On aika tilata pääsiäiskaritsa

Tilaa nyt koko pääsiäinen yhdestä ovesta. Ainakin mitä […]

Tunnetko jo Mangalitza-possun?

Tämän vuoden uusi possututtavuus Reinin Lihan valikoimissa on […]

ON AIKA TILATA JOULUKINKKU

Miten joulun kiireitä voi helpottaa? Tilaamalla koko joulun […]

Reinin Liha avasi oman verkkokauppansa

Artesaanitoimija Reinin Liha avasi oman verkkokauppansa lokakuun alussa. […]

VERKKOLASKUOPERAATTORIMME ON VAIHTUNUT 1.2.2023

VERKKOLASKUOPERAATTORIMME ON VAIHTUNUT 1.2.2023 Reinin Liha Oy:n verkkolaskuoperaattori […]

Pysyykö veitsi kädessäsi? Yhä harvemmilla pysyy.

Yhä harvemmat osaavat paloitella kokonaisen karitsan, naudan tai […]

Näin Reinin ammattilaiset paloittelevat karitsan

Katso video Fastfood, Cafe & Restaurant -exposta

Miksi Reinin liha – Kespron valikoima

Lataa tästä kuvasto: Varmistettu saatavuus kaikkialle Suomeen näillä tuotteilla!

Viulusta kareeseen, mikä on alkavan kesän suosikkisi?

Legendaarinen karitsanviulu on kaikkien perinteisten lampaansyöjien suosikki pitkään haudutettuna rosvopaistina. Aivan […]

Fast Food, Cafe ja Restaurant Helsingin Messukeskuksessa 22.-23.3.2023

Reinin Liha näkyi Helsingin messukeskuksen FFCR-tapahtumassa 22.-23.3.2023 Kespron […]

Olemme mukana Kespron Taste & Inspirations – kiertueella

Taste & Inspirations tapahtumakiertueella kohtaavat Suomen parhaat ravintola-alan […]