Reinin Liha Oy on toiminut perheyrityksenä Hakaniemen Hallissa vuodesta 1972. Liikkeen perusti 1950-luvulta asti Hallissa lihamestarina toiminut Reini Passinen vaimonsa Hilja Passisen kanssa. Sukupolvenvaihdoksen jälkeen myymälästä ja asiakaspalvelusta ovat vastanneet Irmeli Söderman ja Pirjo Passinen sekä asiantunteva reipashenkinen myyjätiimimme. Leikkaamossa hankinnoista ja laadusta vastaa Kjell Söderman. Hän vastaa myös HoReCa-puolen myynnistä.

Vuosien varrella myymälämme koko on kasvanut ja valikoima laajentunut, mutta perusidea on pysynyt samana:

Reinin Liha on tuoreen, pakkaamattoman lihan palveleva erikoisliike, jossa raaka-aineet käsitellään alusta asti itse omassa leikkaamossa. Palvelemme sekä kuluttajia että HoReCa-asiakkaita.

Myymälästämme asiakkaamme saavat perusvalikoiman lisäksi erikoistuotteita sesesongin mukaan ja nykyisin useimmiten myös luomulaatua. Lisäksi annamme neuvoja ja ohjeita mm. leikkuutekniikasta ja maustamisesta sekä perustietoa lihasta ja liharuokien valmistuksesta. Valmiiksi mietityistä resepteistämme löytyy apua monipuolisiin ruoanlaittotarpeisiin. Olemme myös kehittäneet uudenlaisia, puolivalmiita tuotteita yhteistyössä keittiömestari Chef Rotisseur Nicola Tandan avulla. Puolivalmiiden tuotteiden valikoima myymälässä vaihtelee, mm. italialaiset tuoremakkaramme ovat hyvin kysyttyjä.

Vuonna 2006 Reinin Liha sai ensimmäisenä suomalaisena halli- ja vähittäiskauppana Paistinkääntäjät ry:n Rôtisseurs –kilven. Kilpi on merkittävä tunnustus ruoka- ja palvelutuotteen laadusta. Samana vuonna myös Kjell Södermanille myönnettiin järjestön keittiöammattilaisjäsenen Maître Rôtisseur -käädyt ja pari vuotta myöhemmin Irmeli Söderman ja Pirjo Passinen saivat molemmat järjestön saliammattilaisjäsenen Chef de Table –käädyt.

Chaîne des Rôtisseurs – Paistinkääntäjien veljeskunta on kansainvälinen gastronominen järjestö, jonka tarkoituksena on edistää alan ammattilaisten ja harrastajien yhteistyötä sekä kansainvälistä ja kansallista ruokakulttuuria. Järjestöstä voit lukea lisää täältä.

Tervetuloa palvelevaan tuoreen lihan erikoismyymälään.