Tarjoamme parasta kotimaista viljapossua laadukkailta suomalaisilta tiloilta. Eläinten hyvä ruokinta ja hoito sekä vähärasvaisuus takaavat helposti kypsyvän ja maukkaan laadun.

Viljapossun lihaa on aina saatavilla tuoreena ja pakkaamattomana sekä luullisena että luuttomana. Voit valikoida eri osia myös rasvattomuuden tai rasvaisuuden mukaan, riippuen siitä, mihin ruokaan lihaa käytetään.

Kotimaista tuoretta luomupossua tarjoamme saatavuuden mukaan. Vaikka luomupossua on tarjolla usein, suosittelemme, että tarkistat saatavuuden esimerkiksi soittamalla myymäläämme. 

Kotimaisen viljapossun ja luomupossun lisäksi saat meiltä erikoisen mureaa ja marmoroitunutta Iberico-possua. Ibericopossu on vapaanakasvava, mustajalkainen espanjalainen alkuperäisrotu, jonka ravinto koostuu viimeiset 6 kuukautta pääsääntöisesti tammenterhoista. Ibericopossun liha on erittäin maukasta ja rasvoittunutta ja kypsyy mureaksi normaalia possua nopeammin ja on herkullista myös hieman mediumina. Ibericopossua on saatavana ulko-ja sisäfileenä, kaslerina ja poskena. Tuote on pakaste.

Yleisestä tarjonnasta poiketen, saat meiltä Joulunakin vain pakastamatonta suomalaista viljapossua. Olemme vuosien varrella kehittäneet oman konseptimme hyväksi joulukinkuksi, joka on täysin lisä- ja säilöntäaineeton. Kinkkujemme suolapitoisuus on hyvin matala, keskimäärin 0,9 %, koska suolaamme kaikki kinkut itse.