Päivittäiseen valikoimaamme kuuluu nuori kotimainen karitsa luullisena ja luuttomana. Paras kausi on syksy, jolloin valtaosa tarjonnastamme on Ahvenanmaan keväistä karitsaa, joka on enimmäkseen luomua. Karitsat laiduntavat kesän vapaasti ulkona Ahvenanmaan saaristossa, jossa ne luonnon tarjoaman ravinnon lisäksi herkuttelevat kasvattajien istuttamilla yrteillä. Runsas osa saaristokaritsoista on lihaksikasta Texel-liharotua, jonka liha on väriltään vaaleaa. Saaristokaritsan liha on vähärasvaista ja hyvin kypsyvää, sen aromi on hieno ja mieto.

Normaaliin tuorevalikoiman - kuten paistit, kyljykset, pata- ja keittolihat sekä 100 %:n karitsan jauheliha - rinnalla on lähes päivittäin oma erikoisuutemme Valkosipulisavulammaspaisti. Teetämme Ahvenanmaan karitsasta kypsän luullisen paistin, jossa on kevyt suola, valkosipuli ja mieto savun maku vain pinnalla.

Johtuen ajoittaisesta epätasaisesta saatavuudesta, tarjoamme kotimaisen karitsan lisäksi nuorta Uuden Seelannin karitsaa luuttomana paahtopaistina (noin 150 g/ kpl), ulko- ja sisäfileenä sekä kareena eli kruunukyljyksenä.