Olemme erikoistuneet nuoreen suomalaiseen pihvikarjaan, erityisesti Limousin-rotuun. Sen lisäksi valikoimissa on usein myös Charolais-, Hereford-, ja muita liharotuja. Pihvikarjan lihoista on usein mahdollista saada myös luomulaatua.

Suomalainen Limousin-pihvikarja on alun perin ranskalainen liharotu, joka on saanut kantakirjansa jo 1700-luvulla. Se on voittanut useita kansainvälisiä palkintoja ominaisuuksiensa ansiosta. Limousin-liha on väriltään vaaleaa, erittäin vähärasvaista ja mureampaa kuin perinteinen naudanliha (maitokarjarodut). Limousin pihvikarja kasvatetaan pienillä ammattitaitoisilla tiloilla, joissa karjalla on hyvä ruokinta ja hoito. Väljät olot luovat osaltaan korkeaa laatua. Tarjoamamme pihvikarjan liha on yleensä nuorta (noin 12-18 kk) verrattuna iäkkäämpään naudanlihaan, joka on yleensä iältään noin 5-6 vuotta. Lisäksi tarjoamamme pihvirodut ovat isokokoisia ja lihaksikkaita, jolloin mm. paistit ja fileet ovat kooltaan muhkeita.

Tarjoamme Limousin-pihvikarjaa ja muita rotuja säännöllisesti ympäri vuoden. Oman leikkaamon ansioista, meiltä saa kaikkia osia sekä luullisia että luuttomia, paisteja, fileitä ja jauhelihaa: sitä, mitä asiakas kulloinkin tarvitsee. Suomalaista vasikanlihaa tarjoamme kausittain. Rasvaton pikkuvasikka on yleensä luullista ja sopii mainiosti keitettäviin tai haudutettaviin ruokiin. Juotto-/ruhovasikkaa saa myös luuttomana ja se sopii erinomaisesti myös vaativimpiin resepteihin kuten leikkeisiin, pihveihin ja italialaisiin erikoisuuksiin. Koska saatavuus on epäsäännöllistä, suosittelemme tilaamista etukäteen, ettei tärkeän tilaisuuden menu mene emännältä tai isännältä uusiksi.