METSÄSTYSKAUSI ON ALKANUT!!!!!!!!!!!!!!!


Metsästyskauden aikana tarjoamme runsaasti tuoretta nuorta suomalaista hirvenlihaa sekä nuorta poroa ja tilanteen mukaan myös peuraa. Valikoimme myyntiin vain nuorta hirveä, jonka maku on mieto ja liha mureaa. Hirvet hankitaan kokonaisina ja käsittelemme kaikki raaka-aineet itse alusta asti. Vaihtoehtoja on tarjolla runsaasti sekä luullisena että luuttomana. Luuttomissa paisteissa valikoimamme on laaja: eri kokoja ja muotoja tarjoamme tarpeen mukaan. Meiltä saat myös helpot ja testatut valmistusohjeet herkullisiin ruokiin.


Nuori poro on parhaimmillaan tuoreena. Liha on pienisyistä, helposti kypsyvää ja rasvatonta. Poronliha on parhaimmillaan jo lyhyen raakakypsymisen jälkeen. Poroa saat meiltä sekä luullisena että luuttomana: paistina, kyljyksinä ja fileinä. Pikkupotka eli poron ossobuco on herkullinen padassa ja luuttomasta kyljestä voit valmistaa vaikkapa täytetyn rullan uuniin.


Peuranlihaa saa metsästysaikana noin viikon varausajalla. Saatavana on mm. kyljysselkä, luullinen paisti, luuton paisti, ulko- ja sisäfile.