Reinin Lihan tuoremakkara eli salsiccia on omaa tuotantoa oleva täyslihamakkara, jonka maku pohjautuu italialaisen keittiön yrtteihin ja tilkkaseen alkoholia. Reseptin takana on yhteistyökumppanimme Chef Rotisseur keittiömestari Nicola Tanda (ravintola Bocca, Tallinna).


Karitsan salsiccian raaka-aine on 100 % kotimainen karitsan liha. Sen valmistuksessa käytetään myös yrttejä, valkosipulia, sherryä, suolaa ja pippuria. Luomupossu salsiccian raaka-aineena on 100 % luomupossun liha. Valmistuksessa käytetään lisäksi yrttejä, valkosipulia, paprikaa, Camparia, suolaa ja pippuria.


Salsicciat eivät sisällä vilja- tai maitotuotteita eivätkä myöskään lisä- ja säilöntäaineita. Makkarat tehdään luonnonsuoleen ja muotoillaan käsin, jonka vuoksi makkaran koko hieman vaihtelee. Tuoremakkaroita on saatavilla useimpina viikonloppuina (pe ja la) päivisin. Suuren suosion vuoksi, suosittelemme tilauksen tekemistä hyvissä ajoin etukäteen, näin varmistat saatavuuden.